Fenix Properties: Huurbeheer, waardebepaling pand en andere diensten in Brussel.

Vertrouw de verkoop of verhuur van uw woning toe aan een ervaren en bekwaam makelaarskantoor! Fenix Properties in Brussel staat klaar voor het verhuren van uw huis of appartement.

Verkoop

U wenst te verkopen ? U wordt begeleid vanaf de gratis schatting van uw eigendom tot de ondertekening van de authentieke akte.

Wij schatten uw pand aan de juiste prijs, stellen het verkoopdossier op (EPC, stedenbouwkundige inlichtingen en ander administratieve verplichtingen) en zorgen voor een optimale commercialisatie voor een verkoop tegen de beste voorwaarden.

Verhuur

U wenst uw eigendom te verhuren? Wij begeleiden u bij het vinden van de ideale huurder.

De dienstverlening begint bij een juiste schatting van de huurprijs, het opstellen van het administratief dossier, een succesvolle commercialisatie, het opstellen van het huurcontract en de efficiente opvolging voor een goede afhandeling van het dossier.

Beheer

Uw pand verhuren zonder kopzorgen is mogelijk. Wij zorgen voor voor de verplichtingen en handelingen inzake huurbeheer waaraan eigenaars moeten voldoen. Wij worden het enige aanspreekpunt van uw huurders en vaklui met betrekking tot uw vastgoed.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze vastgoeddiensten in Brussel.